Online föreläsning

Så kan ni jobba effektivt och med balans & energi hemifrån

Verktyg för Flexibla, digitala, gränslösa arbetslivet

 

“I would highly recommend other modern and proactive companies to work with Fredrik”

Jenny Juhlin, Global Work Environment Responsible, Hennes & Mauritz

SKICKA FÖRFRÅGAN/BOKA

Inspiration online – var som helst

Denna interaktiva föreläsning ger din arbetsplats teori, inspiration och verktyg för att jobba hemifrån med energi.

Och Online-formatet gör att ni lätt samlar hela avdelningen. Framför sin datorskärm. Hemma eller var de nu sitter. Välj bland olika upplägg och format.

Online föreläsning flexibelt digitalt gränslöst arbetsplats

Min erfarenhet. Er trygghet.

Jag har haft många föreläsningar och aktiviteter online & föreläst om det flexibla arbetslivet för 100-tals medarbetare och chefer på H&M´s HK och var en av tre talare på AlmaTalents kurs i ämnet. De två andra talarna var Kerstin Jeding tf VD, Stressmottagningen samt forskaren Gunnar Aronsson.

Så kan ni hantera och jobba med flexibla arbetslivet

Det digitala gränslösa arbetslivet innebär möjligheter och utmaningar, både för arbetsgivare och arbetstagare. När begrepp som arbetstid och arbetsplats utmanas hanterar organisationer och individer arbetets flexibilitet på olika sätt. I detta seminarium får ni en genomgång av teori, begrepp att jobba utifrån samt spännande verktyg för att hantera den mental energin.

Fokus ligger på individen, samtidigt som verktyg för organisationen vävs in. En lista på innehåll att utgå ifrån.

Dialog. Bikupor. Q&A.

Föreläsningen i sig exemplifierar hur möte online kräver andra upplägg. Ni blir indelade i grupper online för att prata om “attention span” och mental energi. Vi knyter an till begrepp som intention och självinsikt, vilket skapar struktur och en palett av verktyg för varje deltagare. Föreläsningen avslutas med Q&A.

Stärk teamet nu när det behövs!

Digitala, flexibla arbetssättet är här för att stanna. Några kanske kommer gå tillbaka till kontoret ibland, andra måste stanna hemma – kanske ser möjligheter med att jobba hemma. Men också utmaningar. Se till att ge alla ett tillfälle att diskutera, få kunskap, råd och tips hur de kan jobba hemifrån på ett effektivt och hälsosamt sätt. Jag är redo att bjuda in er när ni är redo. Tryck på knappen under och skicka iväg en förfrågan.

SKICKA FÖRFRÅGAN/BOKA

Några ord från kunder:

”… enkla konkreta verktyg för egenmakt och balans i livet. Fredrik har en spännande helhetssyn på fysisk och psykisk hälsa i relation till arbetsprestation och produktivitet.”
Alexandra Falke, Arbetsmiljöverket

”Fredriks råd väcker lusten att leva ett lyckligare, hälsosammare och friskare liv i balans.”
Christina Öst, fd chefsredaktör för Tidningen Karriär, Arbetarskydd och Lag&Avtal

“Working with Fredrik Grythberg was easy, fun and not only inspirational for the final target group- the audience of the seminars, but also for me as a person in my profession. I would highly recommend other modern and proactive companies to work with Fredrik”
Jenny Juhlin, Global Work Environment Responsible, Hennes & Mauritz

”Fredrik har en unik förmåga att lyfta människor; att få dem att se sina styrkor, känna hopp och att de kan och är kapabla att hantera och förändra sin situation. Han har ett helhjärtat engagemang och vill genuint förstå.”
Utvärdering av rådgivningssamtal på Alkohollinjen, SLL & Karolinska Institutet

Ett urval av kunder som anlitat mig som utbildare, inspiratör eller strategisk partner inom arbetsmiljöarbete (några av dem flera gånger).