Jag hjälper människor att få koll på sin Mentala & Fysiska Energi – hur du bäst hanterar din, laddar, återhämtar och använder den smart. Tankar, känslor, attityder och förhållningssätt som minskar stressen och oron. Motivation och drivkrafter. En pigg kropp som ger dina tankar kraft. En självinsikt.

Är du redo?

ONLINE-paket & per telefon tillgängligt nu!

Många kämpar med att jobba hemifrån och behöver stöd för att hitta energi och struktur. Privatliv och jobb smälter ihop. Prestation och vila är i obalans.
Arbetsgivare kan enkelt beställa Coach-paket för några utvalda – som chefer. Individuella samtal Online eller per telefon, 45 min.

Olika upplägg från snabbt/akut till glesare året ut.

Nyfiken? Skicka dina uppgifter så hör jag av mig snarast.

“Fredrik är en fantastisk coach som med värme, klokskap och humor guidat mig mot bättre mående och inre lugn och balans. Han har en otroligt fin förmåga att lyfta och belysa det positiva och efter våra samtal känner jag mig lättare i sinnet, mer energifylld och säkrare på vart jag är påväg. Gående meditation i skogen hade jag aldrig provat och det var fantastiskt!”

Ylva, HR

BOKA 30 MINUTER GRATIS INTRO

Struktur. Motivation. Målinriktat.

Du kanske älskar det du gör, men något saknas eller känns inte rätt. Du saknar energi och stabilitet. Motivation och riktning.

Kanske vill du känna dig mindre stressad, återhämta dig ordentligt och ha mer energi för de saker du värdesätter och gör dig lycklig. Du kanske har en önskan att komma tillbaka till din inre kompass och värderingar, få insikter och hitta ditt sätt att balansera och kvalitet.

För att få struktur i allt tänkande, en riktning. Att ha någon som lyssnar, motiverar dig och delar verktyg och kunskap. Du vill göra en förändring.

Att känna dig grundad, samtidigt full av energi – både mentalt och fysiskt.

nytt år 2019

1000+ timmars erfarenhet.

Jag är certifierad i Motiverande Samtal och har 1000+ timmar att coacha människor i livsstilsförändring. För många, många år sedan jobbade jag som Massageterapeut och Personlig Tränare – vilket gör att jag har en djup förståelse för kroppens påverkan på vad vi orkar och presterar, även mentalt på jobbet.

Sommaren 2018 bodde jag 30 dagar med några få munkar på ett buddistiskt kloster, tillhörande Thich Naht Nahn – även kallad “the father of Mindfulness”. En av de mest kända munkarna utöver Dalai Lama. Verktyg, insikter och kunskap för livet, som präglar mig som person och samtalspartner.

Vill du veta mer om mig kan du läsa här.

BOKA 30 MINUTER GRATIS INTRO

“Fredrik och jag pratade mycket, promenerade, mediterade och jobbade systematiskt med mål och vägar dit. Jag uppskattade Fredriks ärlighet och fantastiska engagemang. Han är otroligt närvarande under träffarna.”

Projektledare/Ingengör 47 år

“Fredrik har en unik förmåga att lyfta människor; få dem att se sina styrkor, känna hopp och att de är kapabla att förändra sin situation. Han har ett stort hjärta, entusiasm och vill genuint förstå.”

Utvärdering Motiverande Samtal, Alkohollinjen

“Fredriks råd väcker lusten att leva ett lyckligare, hälsosammare och mer balanserat liv.”

Christina Öst

“Med Fredriks hjälp påbörjade jag en resa med insikten om att mitt tidigare höga livstempo var skadligt och nästan ledde till en kollaps. Jag fick många olika verktyg som jag fortfarande efter över ett år använder! Jag har alltjämt nytta av vad jag lärt mig från Fredrik.”

Åsa, Advokat och delägare

Tid att prata. Online eller IRL.

En kontakt börjar alltid med 30 minuters gratis telefonsamtal, där vi ser om vi passar och vad det är du vill förändra. Utifrån det och dina förutsättningar bestämmer vi initialt hur många gånger vi ska träffas. Oftast träffar jag mina klienter en gång i månaden under 6 eller 12 månader. Vi kan träffas IRL (i Stockholm ingår det i priset, i annan stad tillkommer resekostnad) eller ONLINE via telefon, Skype, Google Hangouts.

Ingen tid klockas. Vi pratar så länge som de behövs, samtidigt som jag känner när det är dags att avrunda vilket oftast är inom 90 minuter.